pasfoto

3 steder du kan bruge pasfotos

3 steder du kan bruge pasfotos

advertorial

Dit pas er et af de vigtigste dokumenter, du ejer. Det giver dig mulighed for at rejse frit og uden besvær over hele verden. Derfor er det vigtigt at holde dit pas i god stand og opdateret. Hvis du har fået taget pasfoto, så kan du bruge dine resterende billeder til andre ting end blot dit pas.

Læs med i dette indlæg og hør de 3 steder, du også kan bruge dine pasfotos til.

 

pasfoto

 

Rejsekort

Hvis du skal pendle til og fra arbejde, så kan det spare dig en masse penge ved at have et rejsekort. Med et rejsekort kan du nemt og hurtigt checke ind og ud på farten. Her kan du også holde dig opdateret hvor mange penge du har på kortet og om der er noget, du skal være opmærksom på ved dit kort.

Hvis du ikke har et rejsekort, så kan du fint bruge dit pasfoto til dette kort. Så undgår du nemlig at tyve misbruger dit kort, da der er billede af dig på kortet.

 

Kørekort

Et andet vigtigt dokument, som du måske har, er et kørekort. Hvis du ejer en bil og kører regelmæssigt, er det vigtigt at sørge for, at dit kørekort er opdateret og gyldigt. Du kan bruge dine pasbilleder til at forny eller ansøge om et nyt kørekort., hvis du har mistet dit kørekort.

På den måde kan politiet nemt identificere dig, hvis du bliver stoppet og du får ingen problemer med dit kørekort

 

Studiekort

Endelig er det vigtigt at have et id-kort, hvis du er studerende eller planlægger at begynde på en skole snart. Dit pasfoto kan være bruges til at lave et studiekort, som du kan vise på biblioteket eller andre steder, der er relateret til skolen. Når du har dette kort ved hånden, er det lettere at identificere dig selv og få adgang til vigtige ressourcer, så du kan fokusere på dine studier. 

Du kan få lavet dit pasfoto i Ishøj her.