pernille corydon smykker

Sådan kan du style dine Pernille Corydon smykker

Sådan kan du style dine Pernille Corydon smykker

editorial

Hvis du har været så heldig at få smykker fra Pernille Corydon eller forkælet dig selv med et nyt smykke, så læs med her og få inspiration til, hvordan du kan style dine smykker.

Pernille Corydons smykker er fine og enkle i design og altid med på modens tendenser. Du kan få et smykke fra Pernille Corydon som skiller sig ud eller som er super enkelt. Derudover er hendes smykker til at komme i nærheden af, rent prismæssigt. Derfor er det også en super god gave at give til en god veninde, fordi man rent faktisk kan få et smukt og unikt smykke til en fair pris! 

I og med at Pernille Corydon smykker er forholdsvis enkle i design, så gør det også at man kan kombinerer dem med stort set alle andre smykker. Det bedste er, når man har et smykke, som man bare ved at man kan have på til alle anledninger og til alle slags outfits.

Du kan skabe din egen stil nemt gennem smykker

En af de nemmere måder, hvorpå man kan gøre sin stil unik, er at bruge smykker. Man kan nemt kombinere nogle enkle smykker med nogle mere unikke smykker, som måske har en betydning for en, og på den måde skabe sin egen stil.

Det er i dag blevet meget moderne at have lag-på-lag smykker på. Det betyder jo flere halskæder, jo bedre. Mange har 4-6 halskæder på, på en gang. Hvis man vælger nogle af de mere enkle halskæder og kombinere dem med nogle få mere rå kæder, så kan man skabe det perfekte look.

Derudover er det også i dag helt okay at blande sølv og guld sammen, så hvis du ikke kan bestemme dig eller bare har en forkærlighed for begge materialer, så kan du sagtens kombinere sølv og guld.

Du kan hurtigt pifte et helt outfit op, hvis du tager tre enkle halskæder fra fx Pernille Corydon på og blander med to anderledes og mere rå halskæder. Det ses utrolig meget i dag, at piger og kvinder hopper i et par jeans og en simpel T-shirt, men derimod skruer op for smykkerne.