måltidskasse

Glæd familien med en lækker måltidskasse

Glæd familien med en lækker måltidskasse

editorial

Hvis du som forælder i en fortravlet børnefamilie ofte føler dig nødsaget til at lade familiens aftensmad bestå af fast food, frysepizza eller måske blot rugbrødsmadder ærgrer du dig ikker over ikke at have tid til at frembringe et ordentligt måltid.

Det kan godt være svært at skulle sætte tid af til indkøb og madlavning i de sparsomme timer mellem fyraften og sengetid. Og i så tilfælde vil både du og din familie kunne få stor glæde af en lækker måltidskasse.

Hvor kan jeg få ugentlig levering af måltidskasser?

Hvis du ønsker at spare tid på såvel indkøb som madlavning kan du med fordel vælge ugentlig levering af måltidskasser. Hos Kokkens Hverdagsmad kan du finde måltidskasser som indeholder retter der nok skal falde i hele familiens smag.

Kokkens Hverdagsmad er leveringsdygtig i to forskellige måltidskasser, nemlig Kokkens Grønne Kasse og Kokkens Familiekasse. Kokkens Grønne Kasse indeholder, som navnet måske nok antyder, råvarer og tilbehør til fremstilling af vegetariske retter. Lever du og din familie således vegetarisk enten hele tiden eller flere gange om ugen er Kokkens Grønne Kasse måske noget for jer.

Leder du efter en mere all round måltidskasse som også indeholder andet end årstidens grøntsager, rodfrugter og bælgfrugter, kan du med fordel vælge Kokkens Familiekasse. Indholdet i Kokkens Familiekasse er stadig sundt, varieret og nærende, og vil med sikkerhed kunne gøre både børn og voksne glade.

Du kan vælge at få levering af måltidskasser med enten tre eller fire retter. Skulle der være en ret i din måltidskasse som du eller en i din familie ikke bryder sig om kan denne byttes ud med en anden ret. Og du vil med garanti kunne sammensætte din måltidskasse således at alle i familien bliver mætte og tilfredse.

Du kan læse mere, og bestille måltidskasser til levering på ugentlig basis, på kokkenshverdagsmad.dk.