Brugt bmw til salg, bmw til salg, priser på brugte BMW

Brugt BMW til salg, BMW til salg, priser på brugte BMW

Brugt BMW til salg, BMW til salg, priser på brugte BMW

editorial

Drømmer du om at købe en ny bil – og tilhører din drømmebil den kategori som kaldes luksus biler? Så er du sikkert på udkig efter en Audi, en Mercedes eller en BMW.

Disse bil mærker er lige en tand mere eksklusive end deres konkurrenter. Når du køber en bil fra en af disse producenter får du et bund solidt køretøj med sublime køre egenskaber og state of the art udstyr. Til gengæld får du også lov til at betale for den udsøgte kvalitet.

Nye bil er er i Danmark utroligt dyre i anskaffelse, idet skatter og afgiver pumper priserne op i et skyhøjt leje. Selv biler fra mindre profilerede brands er umulige at finansiere for den almindelige lønmodtager uden optagelse af et bil lån. Og for luksus bilerne gælder det at de blot bliver endnu dyrere når skatter og afgifter kommer oven i.

Find din drømmebil i en brugt version

Dette behøver dog ikke at betyde at du helt skal slå drømmen om en lækker Audi, Mercedes eller BMW ud af hovedet. Du kan for eksempel vælge at købe din nye bil brugt. Når du køber en brugt BMW vil du kun skulle betale en brøkdel af nyprisen for den lækre bil. En bil med tre til fem år på bagen har nemlig allerede gennemgået den værste del af det værditab som påbegyndes i det øjeblik bilen triller ud over kantstenen foran forhandleren.

Vælger du således at købe en brugt BMW model frem for en spritny én af slagsen får du altså meget mere bil for pengene. Du behøver ikke at være bange for at din nye, brugte BMW falder fra hinanden inden for kort tid. Biler fra BMW er generelt kram som både er sikre og lækre at køre i mange år.

Du kan finde et stort udvalg af brugte BMW på biltorvet.dk