vibrator æg

Det er et minefelt at give et vibrator æg som gave til partneren

Det er et minefelt at give et vibrator æg som gave til partneren

editorial

Det kan virkelig være svært at finde ud af, om ens partner vil sætte pris på, at man giver vedkommende et vibrator æg som gave, om det er en til en anledning eller bare som en tilfældig gave – dog helst uden gæster ved ens side.

Måske har man snakket lidt om sexlegetøj, men man kunne ikke helt finde ud af, hvad vedkommendes reelle indstilling til det var, men måske er man selv til det, eller man har lyst til at udforske det, så for at starte i det minimale, så forsøger man sig med et vibrator æg.

Men hvornår skal man så lige introducere dette i forholdet?

For som nævnt kan man måske holde lidt igen med ens seksuelle tilbøjeligheder, for sex er sådan en personlig ting, at man kan du sammen på mange andre områder, men med sexen vil man gerne være sikker på, at man rammer hinanden uden at ramme ved siden af.

Så måske lukker man langsomt op for den, man er, eller man tøjler det og håber, at man kan klare sig uden det – resten af livet – fordi man er bange for at skræmme partneren væk.

Omvendt kan det være, at man har været sammen længe i parforholdet, så man synes, at gnisten er gået af forholdet. Det mangler specielt noget ved sexlivet, så man vil forsøge at starte i det små for at tænde gnisten igen, så det gør man med et vibrator æg.

Men så kan det være, man er blevet for fastlåst i ens vaner, eller man fejlfortolker hentydningen med det, som at man ikke længere er nok for den anden, hvorfor man søger nye grænser af, hvorfor man ikke bemærker, at det faktisk er ment som en gave til hinanden.

Omvendt kan man være blevet så gamle i ens forhold, at man ikke kan overskue at skulle omlægge sexlivet på ny.