Enstensring

En enstensring, alene eller en del af et sæt

En enstensring, alene eller en del af et sæt

editorial

Enstensringe er nogle af de smukkeste og enkleste ringe der findes. Det er ofte en enkel ring med en ædelsten i en indfatning. Det kan være en hvilken som helst sten, fra en dyr diamant eller brilliant, men kan også være en billigere en som en ametyst eller månesten.

Samtidig kan enstensringe stå alene, men det kan også være en del af et sæt. Ringene passer perfekt i et sæt sammen med en halskæde og et par øreringe. 

Det er også muligt at udskifte stenene på et senere tidspunkt. Det kan enten være til en større sten eller til en af en bedre kvalitet.

De populære diamanter

En af de mest populære ædelstene er diamanter. Det er en sten der kan bruges til hverdag, men også til fest. Den er på den ene side elegant, men på den anden side også enkel. Det gør den til en ideel sten i Danmark, hvor vi gerne vil holde vores smykker enkle og elegante. Samtidig er det den ædelsten der er omgivet af mest glamour og mystik som meget få andre ting, hvis overhoved noget er. 

Diamanten har været kendt i årtusinder og har været brugt af konger, dronninger og andre kendte. De har været brugt til at flytte store formuer i al hemmeligheder og til at vise sin kærlighed. F.eks. købte den kendte skuespiller, Richard Burton, i 1969 den kendte Hope diamant på 54 carat til sin kone, den smukke skuespillerinde Elizabeth Taylor. Han betalte den uhøre sum af 1 mio. kr.

Det er den største sum en privatperson på det tidspunkt havde betalt for en diamant. Han købte den for næsen af smykkefirmaet Cartier. Selve diamanten er iøvrigt omgivet af den legende at ejeren vil komme ud for en ulykke og aldrig opleve lykke. Det skydes at flere ejere af stenen på mystisk vis er kommet ud for en ulykke og er efterfølgende døde.