invisalign

Er hollywood smilet ægte?

Er hollywood smilet ægte?

editorial

Du har helt sikkert hørt om Colgate-smilet; det der smil med helt hvide tænder, der sidder på en fuldstændig lige række? Og du har garanteret også hørt om Hollywood-smilet, der i virkeligheden er præcis det samme. Spørgsmålet er, om det er ægte, eller om det hele er photoshoppet eller fikset?

Ja, vi kan naturligvis ikke give dig det endegyldige svar, men mon ikke, der bliver photoshoppet en lille bitte smule, når de hvide tænder stråler i reklamerne? Det ville da være mærkeligt andet. Og kan det virkelig være rigtigt, at alle tv-stjerne er født med et perfekt smil? Næppe.

Men men men… At de ikke er født med lige og hvide tænder, er ikke ensbetydende med, at de er falske. Tværtimod har de sikkert bare får dem rettet og bleget. Førstnævnte måske allerede i deres barndom, og sidstnævnte sikkert først i en mere voksen alder.

Vil du gøre dem kunsten efter? Det er faktisk ikke umuligt, og du behøver ikke at bære de skræmmende togskinner, der skraber kinderne til blods; du kan nøjes med den langt mere skånsomme og usynlige bøjle fra Invisalign.

For rettet dine tænder i København

Der findes mange steder i landet, hvor du kan få rettet tænderne med Invisalign, fx hos You Smile I Smile i Valby (https://yousmileismile.dk/), hvor du som et ekstra plus får en gratis tandblegning efter endt behandling. På den måde går du faktisk fra klinikken med et helt ægte Hollywood-smil.

Intet er sim bekendt gratis, og det er en tandretning med Invisalign heller ikke. Prisen starter ved 20.000 kroner og slutter omkring 50.000 kroner, men du kender altid den endelig pris i dit tilfælde, inden du går i gang med behandlingen. Lyder det af mange penge, kan du bruge lidt ekstra tid på at finde en tandklinik, der tilbyder fleksible betalingsmuligheder, så du kan dele regningen op.