køleservice

Et job i køleservice branchen kan også være til genoptræning eller jobtræning

Et job i køleservice branchen kan også være til genoptræning eller jobtræning

Det er virkelig træls, når man ryger ud af arbejdsmarkedet, hvilket kan komme af mange forskellige årsager.

Noget af det værste er næsten, at hvis man så også mister ens ret til dagpenge, så ryger man ikke alene langt ned i ydelse, når/hvis man bliver godkendt til at få kontanthjælp, men det er næsten også som et åbent fængsel.

Man skal konstant tilkendegive ens aktiviteter. Man må ikke tjene en smule penge ved siden af med noget, som man holder af at lave, uden man bliver trukket i kontanthjælp.

Tværtimod bliver man tvunget i aktiveringsforløb, som ofte er noget, man bliver pålagt bare med tanken om, at hvis man holder kontakten til jobmarkedet, så skal man nok få nemmere ved at komme i job.

Her glemmer man ofte mennesket bag, for hvis man tidligere var civilingeniør, så er det måske ikke lige kassemedarbejder, man gerne vil i jobtræning som, selvom man da synes, det er rart at have noget at stå op til og lave, så man ikke spilder dagen væk.

Og hvis man ligefrem er i den situation, hvor man skal i genoptræning efter en ulykke eller savner at komme tilbage til jobmarkedet, så nyder man det måske ligefrem.

Nogle mennesker kan heller ikke klare at blive pensioneret fra det, de laver, så de finder et andet arbejde, hvor det næsten er uden betydning, hvilket arbejde det er, så længe det er et arbejde, fordi de næsten identificerer sig selv med at være en person, der arbejde.

For pokker, nogle mennesker trives faktisk bedst på denne måde.

I den ombæring kan man ende med at komme i jobtræning i branchen med køleservice, og selvom det måske på overfladen ikke lyder så sexet, så kan det sagtens ende med at vise sig at være den rette hylde for en.

En tilværelse i køleservicebranchen kan nemlig betyde arbejde på mange måder.