excel kurser

Excel kurser til opgradering af dine medarbejdere

Excel kurser til opgradering af dine medarbejdere

I stort set alle virksomheder indgår kontorarbejde i større eller mindre omfang. Visse typer virksomheder er udelukkende baseret på kontor arbejdskraft – og når alle ansatte i en virksomhed skal arbejde sammen digitalt, er det naturligvis vigtigt, at der findes fælles fodslag.

Microsoft Excel – det alsidige kontorprogram

Derfor er det samtidig vigtigt, at de programmer og applikationer, som anvendes, kan anvendes af alle. Rigtig mange virksomheder gør brug af de programmer, som findes i Microsoft Office pakken, og som spiller rigtig godt sammen. Vi kender stort set alle sammen til applikationer så som Microsoft Outlook, Microsoft Excel, Microsoft Word, Microsoft PowerPoint og Microsoft Access – alle programmer, som de fleste kontornussere anvender i det daglige. Og med denne pakke er det faktisk ikke nødvendigt med så meget andet – især Microsoft Excel, som er blandt de mest anvendte af oven for nævnte programmer, har en stor alsidighed.

Hvis du er vel befaren i anvendelsen af Microsoft Excel, kan du bruge programmet til nærmest alt, hvad der hidrører fra områder så som research and development, business intelligence, forretnings udvikling, forecasts og rapporter samt selvfølgelig økonomi og finans. Og arbejder du fortrinsvis med data udtræk og data behandling, er Microsoft Excel også et fremragende stykke værktøj. Du kan komme rigtig langt med Microsoft Excel, hvis du samtidig har kendskab til simpel programmering.

Microsoft Excel kurser på alle niveauer og til mange formål

Hvis du ønsker at dygtiggøre dine medarbejdere i arbejdet med Microsoft Excel, kan du hos 4D vælge og vrage blandt Microsoft Excel kurser. Det er klart, at ikke alle befinder sig på samme niveau, eller anvender programmet til samme formål – og derfor tilbyder 4D kurser i alt fra Microsoft Excel på begynder niveau til kurser i Excel VBA Programmering, Dashboards i Excel, Pivottabeller i Excel, Dynamiske diagrammer i Excel, Excel og databaser, samt Excel og Kuber og Business Intelligence (BI) med Excel PowerPivot. Læs mere på 4d.dk