træpiller

Få andre til at hente dine træpiller for dig

Få andre til at hente dine træpiller for dig

Man læser jo nogle steder, at de umiddelbart eneste muligheder for at få anskaffet sig ens træpiller til ens valgte adresse, om det er privat eller erhverv, er ved enten at få dem leveret eller hentet selv.

Egentlig er dette jo også korrekt, men der er faktisk andre muligheder for at få fingrene fysisk i de træpiller, man skal bruge.

Og vi taler ikke om noget så langt ude som at få dem leveret med helikopter, skudt med ud faldsskærm, ankommet med færge eller tog – selvom dette kan være aktuelt, hvis man bor langt væk, de sidstnævnte af eksemplerne.

Men faktisk er der jo også den mulighed, at man beder andre om at hente dem for en.

Som udgangspunkt lyder det jo indlysende at bruge den mulighed, men mange mennesker falder enten ud til, at de er så stædige, at de kan klare det selv, eller også vil de ikke belemre andre med den opgave at levere træpiller for en.

Det er jo ikke så smart at give sig i kast med at hente træpilller selv, hvis man ikke vil betale for leveringen, eller man bedømmer, den ikke er effektiv nok, kommer til tiden, eller man simpelthen helt selv vil have tag på pillerne, til de kommer helt hjem til en.

Nogle gange kan man få hjælp til afhentningen, men måske er ens krop så aldret, at den ikke har godt af at løfte så tunge ting.

Så bør man overlade opgaven til nogle andre, der kan gøre det for en.

Og hvis man tænker, at man belemrer andre med den opgave, så skal man bare tænke på, at vi jo ofte gerne vil hjælpe hinanden, og så kan man måske hjælpe vedkommende med noget andet, som ikke kræver lige så mange fysiske kræfter.

Ellers kan man jo altid give lidt chokolade, vin eller andet som tak for besværet.