boligadvokat

Få den rette hjælp når du skal købe bolig - kontakt din boligadvokat

Få den rette hjælp når du skal købe bolig - kontakt din boligadvokat

Er du i den situation, at du står for at skulle købe en ny bolig i Randers? Så bør du opsøge en lokal boligadvokat. Det er vigtigt, at du som boligkøber gør dig klart, at ejendomsmægleren ikke nødvendigvis oplyser dig om alle forhold omkring boligen.

En ejendomsmæglers primære job er at sælge huset eller lejligheden for sælger. Det er ved hurtigt salg til en god pris, at en ejendomsmægler tjener sine penge. Derfor vil en ejendomsmægler ikke have nogen interesse i at rådgive og vejlede dig som køber, og vil typisk undlade at oplyse dig om andet end hvad loven foreskriver at han eller hun skal informere om.

Dette betyder, at du selv er ansvarlig for at sætte dig ind i samtlige sagforhold, som vedrører handelen, og som kunne tænkes at påvirke din beslutning om et køb. Ejendomsmægler er sælgers mand, og skal betragtes som sådan.

Boligadvokaten – din ven i boligkøbs situationen

Det kan derfor kun tilrådes, at du anskaffer din egen ”wing man” i form af en dygtig og professionel boligadvokat. En boligadvokat kan nemlig hjælpe dig med at gennemlæse alle de dokumenter, af hvilke sådanne sagforhold fremgår. Det kan for eksempel være regnskaber og budgetter for andels eller ejer foreningen, som din nye lejlighed tilhører. Her vil boligadvokaten kunne spotte, om foreningens økonomi er sund, og om eventuelle lån i ejendommen er af en forsvarlig karakter. Referater af seneste general forsamlinger vil fortælle advokaten om eventuel dårlig eller mangelfuld ledelse og drift – og lokal planer kan afsløre kommende projekter i området omkring din bolig, som kunne risikere at få indflydelse på dennes værdi.

Find din boligadvokat i Randers

Mogens Freinsilber er en dygtig og kompetent boligadvokat med mange års erfaring inden for bistand til boligkøbere – og han kan helt sikkert også hjælp dig. Læs mere på freinsilber.dk