gulvafslibning silkeborg

Få den bedste gulvafslibning i Silkeborg

image

editorial

Har du netop købt bolig i smukke og idylliske Silkeborg – og er du tilmed så heldig at denne er forsynet med et lækkert, originalt trægulv? Så bør du sørge for at få det sat flot i stand inden du påbegynder indflytningen. Du bør under ingen omstændigheder overveje at skifte det ud, selv om det måske nok er lidt slidt og flosset i overfladen.

Hvis træværket ellers er sundt og intakt, og der ikke er alvorlige og graverende skader på gulvet, er det nemlig meget sandsynligt at trægulvet kan komme til at stråle som nyt med den rette behandling. I langt de fleste tilfælde er det faktisk fuldt tilstrækkeligt med en grundig og effektiv gulvafslibning og en efterfølgende plejende og beskyttende behandling. Og så slipper du for at skulle bekoste en dyr og besværlig procedure med udskiftning af gulv, samtidig med at du vinder et flot trægulv, hvilket er et absolut aktiv for dit hus eller for din lejlighed.

Hvorfor skal jeg vælge en gulvafslibning

Du vil ikke fortryde, at du valgt at beholde det originale trægulv. Træ er det absolut mest velegnede materiale når det handler om gulv belægning. For det første er det kønt at se på, og for det andet er det en fornøjelse at betræde – når gulvet vel at mærke er velholdt og velplejet.

Et slidt og trist trægulv er ikke det kønneste syn i verden. Men skønhedspletterne er som oftest blot overfladiske, hvilket betyder, at de kan fjernes ved hjælp af en gulvafslibning. I modsætning til en gulvafhøvling er en gulvafslibning en relativt skånsom procedure, ved hvilken de øverste millimeter af træværkets overflade fjernes ved hjælp af sandpapir, hvorpå gulvet behandles med enten lak, lud, sæbe eller olie.

Du kan altid kontakte din lokale gulvmand via Gulvkanonen og få et tilbud på gulvafslibning og efterbehandling – læs mere på https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-silkeborg/