fodboldrejser

Få en person omvendt til fodbold med en fodboldrejse

image

editorial

Man sidder derhjemme med glæde og ser en fodboldkamp på skærmen, men man ville ønske, man var der selv, og ens kammerat eller kone kigger måske en over skulderen og spørger (igen), hvad der er så spændende ved den sport.

Det er her, man ville ønske, man kunne tage vedkommende med ind gennem skærmen og sætte dem på stadion, så de kunne opleve den stemning, som der er sådan et sted, når man hepper på et hold og mærker det sammenhold, der er blandt fans.

Med fodboldrejser med fly og hotel er det heldigvis muligt at komme til at opleve den slags, og det er da her, at man bør overtale ens skeptiske partner til at tage på sådan en tur, så man kan blive omvendt.

Man kan jo sige, at man betaler den her tur, eller at man deles om den, og så næste gang tager man med til noget, som der er en interesse for den anden.

Fodboldrejser giver den helt rigtige stemning

Desuden kan man jo også lave andre ting, der ikke har noget med fodbold at gøre på sådan en tur, om det er at shoppe lidt eller se nogle andre seværdigheder det sted, hvor fodbolden skal foregå.

Men kulminationen er helt klart, når man skal se den store kamp – eller måske flere.

Det kan være et vigtigt opgør, en pokalkamp eller bare et legendarisk opgør, hvor der altid er meget på spil og ikke mindst håneretten.

Så er det her, man får introduceret ens bedre halvdel eller ven for det her fænomen, som det er at se fodbold live.

Det er måske ikke sikkert, at vedkommende bliver fan af fodboldklubben, man holder med, men måske vil vedkommende kunne forstå, hvorfor det er noget, som der betyder så meget for en, så man tolererer det i højere grad, end hvad man gjorde tidliger.