kay bojesen fugle

Find de søde Kay Bojesen fugle online

Find de søde Kay Bojesen fugle online

Nå det handler om dansk design og brugskunst, kommer man ikke uden om Kay Bojesen. Kay Bojesen var egentlig udlært sølvsmed, men påbegyndte i de tidlige 1930’ere en produktion af søde, sjove og finurlige legetøjs dyr, udskåret i træ. Det var fødslen af designerens søn Otto, som foranledigede ham til at påbegynde denne produktion med inspiration fra hans egen fars hjemmesnittede trædyr.

Filosofien bag de populære dyr er, at de skal kunne tåle voldsom leg, og samtidig være dekorative. Generationer af børn har elsket de klassiske trædyr, som tæller såvel den ikoniske Kay Bojesen abe som elefanten, søpapegøjen, de søde fugle og den elskelige gravhund, lige som der i kay kollektionen findes gardere i flotte og farvestrålende uniformer og en samling af lækre træbiler.

Kay Bojesen trædyr er populære over hele verden – de søde dyr dekorerer hylder og vindueskarme i designer hjem over hele kloden, lige som den kendte abe dingler fra bogreoler i mangt en velindrettet bolig.

Kay Bojesen fugle – søde og finurlige samleobjekter

I Kay Bojesen fugle serien finder vi sangfuglen, søpapegøjen, spurvene og turtelduerne. Alle de kære fugle er fremstillet i træ af højeste kvalitet, og er hver især smukke og afrundede i deres udformning. Kay Bojesen fugle fås i mange forskellige farve kombinationer, og du kan vælge imellem de farvestrålende modeller eller de ensfarvede i eksempelvis grå eller sort, alt afhængig af din indretnings stil og øvrige decor. Du vil altid kunne finde en Kay Bojesen fugl – eller muligvis flere – som passer perfekt ind i netop dit hjem. Og så egner de smukke, klassiske fugle sig perfekt som eksempelvis dåbs- eller konfirmations gaver, da de både fungerer som legetøj, dekoration og samleobjekter.

Du kan finde et stort udvalg af Kay Bojesen fugle – herunder sangfugle, turtelduer, søpapegøjer og spurve – iden online shop på designklassikershop.dk