bundmaling

Find den billigste bundmaling online

Find den billigste bundmaling online

editorial

Skal båden i løbet af vinter halvåret gøres klar til sommerens sejlads? Så kan du med fordel sætte den på land. Når skuden er landsat har du nemlig en unik mulighed for at rense og efterse skrogets bund. Og samtidig kan du med stor fordel give denne et eller flere lag antifouling – også kendt under det danske navn bundmaling.

Find de bedste tilbud på antifouling online

Den gode nyhed er at bundmaling ikke behøver at koste en bondegård. Du kan rent faktisk godt finde materialer til rensning, slibning og stripping af bådens underside samt diverse forebyggende behandling – for eksempel bundmaling og antifouling – til lave priser.

Hos Bådbiksen, som er en dansk forhandler af bådudstyr og tilbehør, finder du et velassorteret udvalg af bundmaling og antifouling fra de velansete brands AkzoNobel og Nautical. Uanset skrogets type, størrelse og beskaffenhed kan du finde den antifouling type som passer perfekt til netop din båd. Og det til priser om ligger væsentligt under dem du finder andre steder.

Hvorfor skal jeg købe antifouling hos Bådbiksen?

Bådbiksen er som nævnt en dansk forhandler af udstyr og materialer som anvendes i forbindelse med bådpleje og vedligeholdelse. Bag Bådbiksen står erfarne og engagerede båd entusiaster som ser det som deres mission at forhandle billige produkter fra nogle af de bedste brands online.

Hos Bådbiksen kan du således altid finde gode tilbud på antifouling, bundmaling og andre produkter som du har brug for når du har båd. Du vil også altid kunne få svar på dine spørgsmål vedrørende bådens pleje og vedligeholdelse. Og i den online shop på baadbiksen.dk finder du tilmed et smart skema i hvilket du hurtigt kan finde ud af præcis hvor meget antifouling du skal bruge til din båd ud fra dennes længde og bredde.

Find og bestil billig antifouling på baadbiksen.dk