parfume

Find den parfume, dun ønsker dig, online

Find den parfume, dun ønsker dig, online

Din duft er mindst lige så vigtig i forhold til dit personlige udtryk som din påklædning, dine smykker og accessories, din makeup og din hårstil. Faktisk er din duft langt mere essentiel, end du måske umiddelbart ville tro, når det handler om at gøre et helstøbt indtryk. Men hvis du tænker over det, vil du nok kunne nikke genkendende til hvordan andre menneskers duft kan virke decideret berusende eller direkte frastødende – og hvorledes en duft kan overstråle samtlige andre elementer, som er med til at udgøre det samlede indtryk.

Fremhæv dine stærkeste sider med den rette parfume

Derfor er det vigtigt, at du gør dig umage, og bruger den tid, det kræves, når du skal udvælge en parfume. Parfumen, du vælger, skal dels understrege din personlighed, dels passe til din krops egen kemi. Det sidste er i særdeleshed vigtigt – og derfor bør du prøve din ny parfume på huden i et par timer, inden du køber den. Parfumens duft udvikler sig nemlig forskelligt, alt efter hvem der bruger den. En parfume kan dufte helt anderledes på dig, end den gør på din veninde – og derfor kan du ikke vælge parfume ud fra, hvad der dufter godt på andre.

Der ud over skal du overveje, om du fortrinsvis vil bruge parfumen om dagen, mens du er på job, eller om aftenen til fest eller i byen. En tung og krydret parfume egner sig ikke til dagbrug – lige som en aften makeup vil denne type parfume virke malplaceret og overdrevet dramatisk, hvis du bruger den på kontoret. Og dine kolleger kan ligefrem finde den ubehagelig, fordi den er for kraftig. I stedet bør du vælge en mild og diskret duft, som ikke river i næseborene, hvis du ønsker at dufte godt i hverdagen.

Du kan finde et stort udvalg af parfumer og makeup til alle lejligheder på sephora.dk