høreapparat

Find det rette høreapparat hos en god høreklinik

Find det rette høreapparat hos en god høreklinik

Det at miste hørelsen når man bliver ældre er et ganske normalt fænomen. Dette faktum gør det dog ikke mindre smertefuldt at høre fuglefløjt, musik og børnebørnenes stemmer forstumme. Samtidig er det ikke rart at skulle undvære samtaler på tæt befolkede steder fordi man ikke kan høre hvad der bliver sagt. Men med moderne og højteknologiske høreapparater er det faktisk muligt på kunstig vis at genskabe store dele af den tabte hørelse.

Find din lokale høreklinik på Falster

Leder du efter en høreklinik som kan hjælpe dig med udvælgelse og tilpasning af høreapparat i Falster, kan du med fordel vælge Hørerøret. Hørerøret er en velrenommeret høreklinik med egen butik, i hvilken der forhandles høreapparater i højeste kvalitet. Du finder blandt andet høreapparater fra producenter så som Siemens, Phonak, Unitron og Rexton – nogle af de bedste høreapparat brands på det internationale marked.

Hørerøret er ejet og drevet af audiologist Rikke Svaneeng, som igennem mange år har beskæftiget sig med hørelse og høreapparater. Når du møder op hos Hørerøret med henblik på at få undersøgt din hørenedsættelse, vil du først og fremmest blive tilbudt en gratis høretest. Denne test skal give en indikation af omfanget af dit tab af hørelse og et fingerpeg om hvilket høreapparat som er optimalt for dig.

Du vil få tilbudt at få et høreapparat med hjem på prøve, hvor efter det er op til dig selv at vurdere om høreapparatet lever op til dine krav om såvel funktionalitet og komfort som gengivelse af lyd. Den endelige udvælgelse af et rette høreapparat vil således bero på dine egne præferencer. Rikke Svaneeng kan hjælpe dig med at tage stilling ud fra en samtale omkring dine ønsker til hvad dit høreapparat skal kunne i forhold til hvad det må koste.

Du kan læse mere, og bestille tid til en gratis høretest, på hoereroeret.dk