take away

Find din lokale take away i Ringsted

Find din lokale take away i Ringsted

Det er skønt at spise ude i ny og næ – men en gang imellem har man bare brug for at være hjemme. Og så er det en kæmpe fordel, at mange restauranter tilbyder, at man kan købe retterne på deres menukort – eller i det mindste nogle af dem – som take away.

Take away i Ringsted hos Ferdinands Bøfhus

Det er ikke så vanskeligt at finde gode restauranter, som tilbyder take away, i de større byer. Men når man kommer lidt ud på landet, kan der godt være langt imellem snapsene. Er du dog så heldig at være bosat i Ringsted, kan du med fordel prøve take away fra Ferdinands Bøfhus. Ferdinands Bøfhus er kendt for at fremstille de mange retter på restaurantens menukort af prima råvarer og med særlig sans for tilberedning af de forskellige typer og udskæringer af kvalitets kød.

Når du bestiller take away fra Ferdinands Bøfhus, er du således sikker på at få mad af højeste kvalitet, uanset om du bestiller en af de mange lækre og saftige burgere, de møre bøffer, de velsmagende spare ribs eller måske et tapas bræt. Priserne er ligeledes aldeles rimelige – og så kan du få en skøn restaurant oplevelse hjemme hos dig selv!

Ferdinands Bøfhus brugere – et kapitel for sig

Burgere er blandt de typer mad, som egner sig fortinligt til take away. Hos Ferdinands Bøfhus kan du vælge imellem Big Texas Bbq Burger, Ferdinands Burger, Kylling Bbq Burger og The Mexican Burger, og du har selvfølgelig mulighed for at vælge forskelligt tilbehør så som ekstra ost, ekstra bacon, barbeque sovs, mayonnaise eller ketchup. Og så kan du super size din burger med en ekstra bøf, hvis du er meget sulten! Du kan se alle de forskellige retter, Ferdinands Bøfhus tilbyder som take away, på ferdinands.dk