Opel værksted Fyn

Find dit lokale Opel værksted på Fyn

Find dit lokale Opel værksted på Fyn

advertorial

Er du i markedet efter et nyt køretøj som kan bringe familien sikkert rundt på de danske veje gennem de næste mange år? Så bør du overveje en Opel.

Biler af mærket Opel er kendt for deres gode køre egenskaber og høje sikkerhedsmæssige niveau. Med en Opel får du flot design, state of the art udstyr og masser af komfort – og det endda til priser som ligger i den lave ende.

Køb en brugt Opel og opnå en god besparelse

Opel biler er dog ikke fritaget for de høje afgifter som pålægges nye biler af den danske stat, og heller ikke for det voldsomme værditab som typisk finder sted inden for bilens første tre til fem leveår.

Derfor vil prisen på en fabriksny Opel typisk være temmelig høj, idet den er pumpet kunstigt i vejret. Og af samme grund vil der være store summer at spare ved at købe en brugt Opel frem for en spritny en af slagsen.

Opel værksted Fyn

Hvor finder jeg et kompetent Opel værksted på Fyn?

Er du bosat i den vestlige del af Fyn, for eksempel i eller omkring Middelfart, kan du med fordel aflægge Bilcentret A. Nielsen A/S en visit.

Bilcentret A. Nielsen A/S er autoriseret Opel værksted og kan derfor garantere den bedste og mest professionel le behandling af din Opel. Uanet hvilken årgang din Opel tilhører, og uanset hvilken Opel model du ejer, vil de dygtige automekanikere og service teknikere hos Bilcentret A. Nielsen A/S kunne hjælpe dig med alt hvad der vedrører service, reparation og udbedring af skader på bilen.

Du kan være helt sikker på at håndteringen af din Opel foregår i overensstemmelse med producentens anvisninger. Og der anvendes naturligvis kun dele af original kvalitet.

Du kan læse mere, og bestille tid til servicering af din Opel hos Bilcentret A. Nielsen A/S, på bilcentret.dk.