bedste gulvslibning

Find tilbud på byens bedste gulvslibning

Find tilbud på byens bedste gulvslibning

Er du og din familie netop kommet i besiddelse af en ny bolig – og er denne forsynet med et ægte trægulv? Så bør I betragte jer selv som heldige. Også selv om gulvet er slidt i overfladen eller måske kapslet inde under et tykt lag mørk lak eller fernis.

Dette er der nemlig råd for – og er gulvet gennemgående sundt og intakt bør I ikke på nogen måde overveje at brække det op til fordel for en anden gulv type. Det kan I nemlig hurtigt komme til at fortryde. Træværk er nemlig den mest optimale form for gulv belægning når det handler om såvel akustik som komfort og hjemlig atmosfære.

Trægulvet – et kæmpe aktiv for din bolig

Dertil kommer at selv det mest skrammede og nussede trægulv faktisk repræsenterer en vis værdi ud over det rent æstetiske. Et hus eller en lejlighed hvis gulve er belagt med ægte træværk er som regel en del mere værd end en tilsvarende bolig, simpelt hen fordi et massivt trægulv er den bedste form for gulv belægning en bolig kan være udstyret med. Dette gælder især hvis der er tale om originale trægulve.

Et originalt trægulv er et trægulv som er lagt i forbindelse med opførelse af boligen, og passer således perfekt dertil. Dengang træværk var standard som gulv belægning ved opførelse af bygninger valgte bygherrerne typisk solidt træværk til formålet. Der var jo ingen alternativer, og gulvet skulle gerne kunne holde i mange år.

Af samme grund ville træværket som regel blive behandlet med lak eller fernis som beskyttede det imod daglig slitage. Og derfor vil du under den kedelige overflade med stor sandsynlighed kunne finde et smukt trægulv som blot trænger til kærlig pleje i form af den rette gulvservice.

Du kan læse mere om gulvafslibning, gulvafhøvling og efterbehandling af trægulve på idetilhjemmet.dk.