boligadvokat priser

Fire ting, der er vigtige, når du vægler boligadvokat

Fire ting, der er vigtige, når du vægler boligadvokat

editorial

Der er en række forskellige ting, der er vigtige for dig, når du vælger en boligadvokat. De fleste vil have en tendens til at fokusere på prisen, men der er mange andre ting, der også er værd at overveje. Vi kommer ind på de fire vigtigste her. Artiklen er skrevet med inspiration fra firmaet eboligadvokat.dk, der har stor erfaring med at hjælpe boligkøbere til at gøre et godt køb. Du kan læse mere om deres priser på eboligadvokat.dk/boligadvokat-priser. 

1. Prisen

Prisen på boligadvokaten vil være det absolut vigtigste for mange. Når du vælger en boligadvokat, bør du vælge en, der tilbyder en fast pris, så du ikke bliver overrasket over ekstra gebyrer og lignende. Priserne på boligadvokater er generelt ikke høje i forhold til, hvor mange penge du kan ende med at bruge, hvis du kommer til at købe en bolig, som der er noget galt med. 

2. Kendskab til dit område

Der kan være ting, som du skal være opmærksom på, der ikke nødvendigvis fremgår af de papirer, som du har fået i forbindelse med bolighandlen. Det er derfor en god ide, at du vælger en boligadvokat, der har styr på dit område. Det er med til at gøre, at du får lidt ekstra hjælp for pengene.

3. Kommunikation foregår via email og telefon

Der er ingen grund til at spilde tid med at tage til møder med din boligadvokat, når det er en helt almindelig bolighandel, der er tale om. Der kan det meget bedre betale sig for dig, at du finder en boligadvokat, hvor I kommunikerer via email og telefon. Det kan også være med til at gøre prisen lavere. 

4. Vælg en boligadvokat med forstand på din boligtype

Der findes forskellige former for boligtyper, og der er nogle særlige hensyn at tage i forhold til hver boligtype. Derfor er det vigtigt, at du vælger en boligadvokat med styr på lige præcis din boligtype. Der er for eksempel stor forskel på, om du køber en andelsbolig eller et projektsalg.