Firmagaver

Firmagaver til alle lejligheder

Firmagaver til alle lejligheder

editorial

Spred masser af glæde blandt dine medarbejdere

På mange arbejdspladser er der tradition for at forære medarbejderne julegaver hvert år. Nogle steder er konceptet endda udvidet til også at indbefatte eksempelvis påskegaver. For dig som arbejdsgiver er disse årets særlige højtider kærkomne muligheder for at sprede lidt ekstra glæde blandt dine medarbejdere.

Ved foræring af gaver viser du dine medarbejdere, at de er værdsat, hvilket unægteligt smitter af på det overordnede arbejdsmiljø og arbejdsindsatsen. Derfor skal der naturligvis lægges tid og tanke i firmagaverne, når diverse højtider nærmer sig. 

Stort udvalg af firmagaver til jul og andre særlige lejligheder

Julefabrikken tilbyder et stort udvalg af firmagaver i alle størrelser og prisklasser, og hvert år hjælper de både store og små virksomheder samt offentlige instutioner med at sprede juleglæde rundt omkring på kontorerne. De assisterer desuden med gaver uden for højtiderne, hvis I skal fejre et jubilæum eller særligt gode præstationer. 

Hos Julefabrikken kan du både vælge den samme gave til alle dine medarbejdere, men du kan også give dine medarbejdere mulighed for selv at vælge deres gave inden for den prisramme, der passer dit budget. Hermed sikrer du, at alle får en gave, der falder i netop deres smag. Gaverne er forskelligartede, og du eller dine medarbejdere kan vælge alt fra lækre, fyldte chokolader til lysestager og andre flotte produkter fra Georg Jensen. Når ikke Julefabrikken servicerer landets virksomheder med julegaver, hedder de Påskefabrikken og byder på påskegaver i form af chokolade, påskeæg og gavekurve. 

Kundegaver med din virksomheds logo

Julefabrikken sælger desuden kundegaver, som kan bestilles med netop jeres logo på. Har din virksomhed nogle kunder, som I vil glæde ved en særlig højtid eller lejlighed, så finder I altså også hos Julefabrikken et godt udvalg af forskellige, personlige kundegaver. 

Se meget mere til Julefabrikken og køb firmagaver her