flyttefirmaer

Flyttefirmaer til erhverv og privat

Flyttefirmaer til erhverv og privat

editorial

Er du og din virksomhed vokset ud af jeres kontorlokaler? Skal kontoret rykkes op med rode og flyttes til andre bygninger – eventuelt på grund af sammenlægning eller udsplitning? Eller trænger virksomheden slet og ret til luft forandring, og har besluttet at flytte adresse til et andet område?

Flytning af kontorer er vanskeligere, end du tror

I alle tilfælde er flytning af kontorer et projekt, der skal tages alvorligt. Når du skal flytte din virksomhed, kan det hurtigt komme til at gå ud over det daglige arbejde – og en faldende produktivitet som følge af flytning vil kunne ses på bundlinjen. Derfor er det vigtigt, at flytning af kontor planlægges ned i mindste detalje. Selve flytningen af de fysiske elementer – borde stole, og andet kontor interiør – skal foregå så gnidningsfrit som overhovedet muligt, Flytteprojektet skal planlægges således, at medarbejderne i så høj grad som muligt har mulighed for at passe deres arbejde mens flytte processen pågår. Eventuelt skal du arrangere hjemmearbejdspladser eller sørge for, at dine medarbejdere kan sidde uforstyrret andre steder i kontoret, mens nedpakning og flytning af kontor inventar foregår.

Erhvervsflytning – løsningen på dine flytteproblemer

Til dette projekt er det tilrådeligt, at du modtager kompetent hjælp. Denne type assistance kan du for eksempel få fra et professionelt flyttefirma med ekspertise i – og erfaringen inden for – erhvervsflytning. Erhvervsflytning er en hel disciplin i sig selv inden for flyttebranchen, og det er vigtigt, at samtlige medarbejdere, som skal udføre opgaven, er særligt trænet og forberedt på, hvad der er i vente. For det første er der som oftest tale om, at der skal flyttes meget edb udstyr – for eksempel pc’er, skærme, servere og udstyr til wifi. Hvis dette skal gøres effektivt og sikkert, er det vigtigt, at udstyret er mærket ordentligt op, således at det kan samles korrekt på den nye lokation. Samtidig skal flytningen af edb udstyr foregå gelinde, således at det skrøbelige udstyr ikke lider skade.

Få hjælp til erhvervsflytning fra start til slut

Hvis du vælger at få assistance til din erhvervsflytning hos det danske flyttefirma Nordflyt, er du garanteret professionel hjælp fra professionelle flyttefolk, som kender deres metier. Al udstyr og samtlige møbler vil blive pakket ned i flyttekasser og øvrige pakkematerialer, som Nordflyt selv sørger for. Nordflyt råder over en moderne vognpark samt alle professionelle flyttemidler – dette er din garanti for, at samtlige kontoreffekter får den tryggeste og sikreste behandling. Læs mere om flyttefirmaer erhverv på nordflyt.dk