plakater

Geografisk motiv som plakater og andet lignende

Geografisk motiv som plakater og andet lignende

editorial

Hvor er det lige [indsæt by eller land] ligger henne?

Det er et spørgsmål, mange af os har stået med mange gange, og selvom det er blevet meget nemmere at finde ud af ved, at man lige kan slå det op på ens mobiltelefon for at finde svaret, så er det immervæk stadigvæk hurtigere at vende sig rundt og kigge på et kort.

Kortet kan være indskærpet til et specifikt geografisk område i for eksempel Danmark, det kan være hele Danmark, udvalgte lande eller hvad med ligefrem hele verden?

Det vidste du sådan set nok godt, at man kunne få sådan et kort, men er du klar over, hvor mange forskellige udgaver et geografisk kort man kan få?

Man kan selvfølgelig få et geografisk kort som plakat, man kan nyde synet af på ens væg til hyggelig beskuelse, og lidt i samme afart kan man få det som nålekort, hvor man kan indsætte nåle på.

Det kan være en smart metode til enten privat eller som firma holde et godt overblik, der enten er nationalt eller på verdensplan, der relaterer sig til en(s virksomhed).

Der geografiske kort kan også komme som flotte lærredsbilleder, så de er lidt mere håndgribelige og omfangsrige end blot en todimensionel plakat, hvor du her får tre dimensioner.

Desuden kommer det geografiske kort også som lyddæmpende art, hvor man kan dække vægge til i for eksempel et øvelokale til musik, mens man samtidig kan finde inspiration på væggene til at skrive nye sange.

Muligheden for at få et geografisk kort som whiteboard er der også. Her kan man markere områder på kortet, som ikke nødvendigvis skal være lige så permanente som ved et nålekort.

Det var blot nogle af de muligheder, der er for at få en geografisk oversigt, der ikke begår sig på nettet eller er en globus.

Muligvis har du selv fået inspiration til, hvad og hvordan du vil bruge dit kommende grografiske kort?