Trampolin til have

Giv børnene bedre rammer for udendørs leg med en trampolin til din have

Giv børnene bedre rammer for udendørs leg med en trampolin til din have

editorial

Sidder dine børn på deres værelser og glor ind i skærme dagen lang – selv når solen skinner? Så bør du overveje hvorledes du kan motivere dem for at komme ud og lege. Det er nu engang sundest for børn at lege udendørs. Og derfor bør du give dem en udendørs løsning som trækker mere end tablets, spilkonsoller og tv – som for eksempel en havetrampolin.

Hvad er det smarte ved at have en trampolin hjemme i haven?

Måske har du undret dig over de mange store og klodsede havetrampoliner som står opmarcheret på rad og række i de danske villa og parcelhus haver. En havetrampolin er jo hverken særligt køn eller videre brugbar til andet end at hoppe på – så hvorfor al den ståhej?

Her skal du tænke på at der er en vigtig grund til at konceptet med trampolin i egen have er blevet så populært. En havetrampolin er ikke som et hvert andet stykke legetøj, som børnene bliver trætte af efter et par uger. Faktisk kan man sige at en havetrampolin er en investering i børnenes sundhed og helbred.

Med en trampolin i egen have har ungerne nemlig et prima incitament til at komme ud i solen og få rørt sig i den friske luft. Der er helt utroligt mange muligheder for morsom leg og spændende udfordringer i en trampolin. Gennem leg på en trampolin styrkes såvel muskler som bevægeapparat, og børnene får stimuleret deres evne til at holde balancen og koordinere deres bevægelser.

Når barnet øver sig i at lære nye spring og teknikker understøttes evnen til at fokusere og lære. Og når dine børn har tilbragt hele dagen på trampolinen er de med garanti ganske møre, klar til at sove igennem og vågne friske og vel udhvilede den følgende dag.

Læs alt hvad der er værd at vide om havetrampoliner på https://husblog.dk/mangler-du-en-trampolin-til-din-have/