gulvafslibning hellerup

Gulvafslibning Hellerup? Find din fagmand online

Gulvafslibning Hellerup? Find din fagmand online

editorial

Et trægulv er et værdifuldt – nærmest uvurderligt – aktiv for din bolig. Især hvis der er tale om et originalt trægulv, som er lagt i forbindelse med opførelse af bygningen. Bor du i en af de lækre villaer eller bungalower i Hellerup, vil dit hjem sandsynligvis være forsynet med trægulv. Og hvad end det drejer sig om sildebens parket eller massive egeplanker – evt. skibsplanker – gør du klogt i at passe rigtig godt på dit trægulv. Det ville nemlig koste en mindre formue at få lagt et tilsvarende trægulv, skulle du overveje at skifte gulvet ud. Og træværk har bare mere sjæl og liv end et gulv af beton, epoxy, cement, klikparket i laminat eller linoleum. Og selv om de sidst nævnte gulvtyper er nemmere at vedligeholde, får du aldrig et gulv, der repræsenterer så stor en værdi, som et originalt trægulv.

Få dit trægulv til at stå som nyt med en professionel gulvslibning

Et trægulv kræver dog en del pleje, som skal foregå på regelmæssig basis. Ellers tørrer træets overflade ud, og bliver dermed mere porøs. Dette bevirker, at træet bliver mere modtageligt over for såvel støv og snavs som spildte væsker – begge dele aflejrer sig i træværket, og får gulvet til at fremstå snavset. Du vil ikke kunne vaske disse pletter væk, uanset hvor ofte – og hvor grundigt – du skurer og skrubber dit gulv. Et slidt trægulv kan kun reddes ved en grundig og effektiv gulvafslibning.

En gulvafslibning er skånsom for dit trægulv

Du behøver ikke at være nervøs for, om dit trægulv vil kunne holde til en gulvafslibning. En gulvafslibning er en forholdsvis skånsom procedure, som kun fjerner de øverste 1 – 2 millimeter af dit trægulv. Og det kan de fleste trægulve tåle. Med en professionel gulvmand er du godt hjulpet, når det handler om at vurdere, hvad dit gulv har brug for – find ham på Gulvkanonen.dk