Gulvslibning priser

Gulvslibning priser - find de bedste online

Gulvslibning priser - find de bedste online

editorial

Er gulvet i dit hus eller i din lejlighed belagt med massivt træværk i høj kvalitet? Så bør du gøre dit ypperste for at værne om dette. Et originalt trægulv er nemlig et ganske uvurderligt aktiv for en hvilken som helst bolig. Uanset om du bor i en murermester villa med flotte solide plankegulve eller i en herskabs lejlighed med elegant sildebens parket er et originalt trægulv altid en pryd for boligen.

Originale trægulve er trægulve som er lagt samtidig med at boligen er opført, og passer således perfekt dertil. Skal du ud og købe – og have anlagt – et tilsvarende trægulv den dag i dag vil det blive meget dyrt for dig. Ud over det at kvalitets træværk koster, er der også håndværkere som skal have løn. Og derfor gælder det om at passe godt på trægulvet, så det kan holde længe.

Hvad stiller jeg op med mit gamle slidte trægulv?

Hvis dit trægulv er blevet så slidt at det ikke længere bliver pænt når du vasker det på sædvanlig vis er det højst sandsynligt på tide med en gulvslibning. Gråligt matte slidspor fra nedtrådt støv, pletter og skjolder fra spildte væsker samt misfarvede plamager fra solfalming lader sig nemlig ikke bare sådan fjerne med vand og sæbe.

Disse skønhedspletter er, sammen med skrammer, ridser og splinter i gulvets overflade, sikre tegn på at slitagen har nået et stadie hvor en gulvslibning er den eneste vej tilbage til et smukt og skinnende gulv. Og så bør du hurtigst muligt kontakte dit lokale gulvfirma og booke tid til en sådan.

Hvorfor skal jeg lade gulvet afslibe?

En gulvslibning med tilhørende efterbehandling er langt billigere end en udskiftning af gulvet – og langt mindre tidskrævende. Hos DBF Gulvservice kan du altid få et uforpligtende tilbud på en billig og effektiv gulvslibning til nogle af markedets laveste gulvslibning priser – læs mere på dbf-gulvservice.dk