byggeri

Har man egentlig tiden til det byggeri?

Har man egentlig tiden til det byggeri?

Man står så overfor at skulle have lavet noget byggeri i Frederikshavn, hvor man har ens bolig, og man føler sig egentlig lidt presset til at få det ordnet af flere grunde.

Det kan være, man vil udnytte noget håndværkerfradrag, så man kan udnytte professionel arbejdskraft til fulde, mens man stadig har muligheden, men det kan også tænkes, at man vil gøre det selv, hvor man så har afsat noget tid, fordi man har fri eller ferie, og andre kunne være med til at hjælpe en.

Måske skal man overraske nogle andre, der kommer hjem fra ferie, med at have lavet det her byggeri, eller man skal give det som gave, hvor man har sat en deadline for, hvornår det skal være færdigt.

Men det kan ende med at blive noget klamphuggeri, man ender med at få lavet, selvom man tror, at man arbejder bedst under pres.

Afsæt den rette mængde tid til det her byggeri

Har man nogle håndværkere, så kan de nok sige, hvor lang tid der vil gå med projektet, men derfor kan det godt komme til at tage længere tid end forventet, så man skal forvente en længere arbejdstid.

Det kan være årsagen til, at man vil gøre det selv, men så oplever man stadig det pres, fordi man har den deadline at leve op til, om man så selv har sat den, eller andre har sat den for en.

Det er jo meget godt at have et endemål, så man har noget at sigte efter, så man ikke bare nøler langsomt med det.

Men hvis det endelig resultat så bliver noget, som man godt kan se, at man ville kunne have gjort bedre, hvis man havde haft mere tid, så er det måske værd at vente, til tiden er mere gunstig.

Ellers er man måske nødt til at tage det i etaper, så det bliver mere overskueligt at gennemføre.