skimmelsvamptest

Husk at teste for skimmelsvamp med en skimmelsvamptest

Husk at teste for skimmelsvamp med en skimmelsvamptest

Det er heldigt, at der visse ting, man kan måle og teste efter, såsom ved at lave en radonmåling eller lave en test for skimmelsvamp, som man kan komme det til livs.

Modsat radon så er skimmelsvamp jo til at se, så hvorfor skulle man egentlig lave en test efter det, når det nu er til at se?

Problemet er faktisk, at det er et stort problem, når du kan se skimmelsvampen, for det er måske bare lige overfladen du har fået øje på, hvor der så gemmer sig større plamager af det bag væggen, gulvet eller loftet, hvor du kan se skimmelsvampen.

Er skimmelsvampen endda begyndt at brede sig gevaldigt, så kan det blive dyrt at komme det til livs, og er man rigtig uheldig, så kan man risikere, at man ikke kan slippe af med det helt.

Måske har det sat sig så grundigt, så den eneste mulighed er at forsegle lokalet og ikke bruge det, men det betyder samtidig, at det er sundhedsskadeligt at befinde sig i huset.

Så står man måske i et hus, hvor der reelt ikke var nogle skader, der skulle udbedres, da man købte det, men fordi man så ikke fik testet i god tid efterfølgende, da man havde boet der et stykke tid, så er der kommet for meget skimmelsvamp til, at man kan forsvare at bo der.

Man havde måske så travlt med at indrette hjemmet efter, fordi man gerne ville have det, bygge til, ordne have og mere, at man helt glemte at tjekke, om nogle rum i huset havde gode forhold til, at skimmelsvamp kunne trives der.

Og så står man nu med et hus, som næsten er usælgeligt, og hvor man ikke kan få fjernet al den skimmelsvamp.

Var det så ikke smart, du lavede den skimmelsvamptest med det samme?