qi gong

Hvad er fordelene ved at vælge Qi Gong som motionsform?

Hvad er fordelene ved at vælge Qi Gong som motionsform?

editorial

Der er faktisk udelukkende store helbredsmæssige fordele ved at dyrke Qi Gong – for kroppen såvel som for sindet. Med Qi Gong kan du skabe forbundethed mellem dit fysiske legeme, din sjæl og dit sind. Qi Gong belaster hverken led eller muskler – og når først du har lært de forholdsvis enkle bevægelser og øvelser i Qi Gong at kende vil de føles helt naturlige for dig.

De fleste Qi Gong udøvere beretter om bedre bevægelighed i kroppen, færre smerter, en højere grad af indre ro samt en følelse af harmoni. Du vil, med andre ord, sandsynligvis opleve en positiv forandring i din tilstand fra det øjeblik du påbegynder din Qi Gong praksis.

Kan jeg gå til Qi Gong i København?

Det er muligt at dyrke Qi Gong centralt i København. Hos Qi Gong København kan du i smukke lyse lokaler tæt på Nyhavn og Metroen ved kongens Nytorv følge diverse Qi Gong kurser i selskab med andre Qi Gong interesserede og under ledelse af erfarne og kompetente Qi Gong instruktører.

Hvis du er nysgerrig, og gerne vil introduceres for Qi Gong førend du beslutter dig for at tilmelde dig et fuldt kursus, kan du med stor fordel tilmelde dig en gratis introduktion til Qi Gong. Her vil du lære om den særlige Biyun metode, som anvendes i forbindelse med Qi Gong praksis hos Qi Gong København.

Du vil få mulighed for at prøve de bevægelser som anvendes i Biyun metodens grundtræning Jichu Gong, og du kan frit spørge ind til Qi Gong og andres erfaringer med denne form for meditation i bevægelse. Der vil blive serveret kaffe og te samt lidt sødt, og du kan ved samme lejlighed finde det Qi Gong kursus som matcher dine ønsker og behov.

Du kan læse mere, og kontakte Qi Gong København direkte via hjemmesiden qigongkurser.dk