hundeinternat

Hvad skal du være opmærksom på, når du anskaffer en hund fra et hundeinternat?

Hvad skal du være opmærksom på, når du anskaffer en hund fra et hundeinternat?

editorial

Det at have hund er helt fantastisk og noget som giver en masse kærlighed og energi til hele familien. Der er derfor også mange der vælge at anskaffe sig en hund i familien, som et ekstra medlem. Der er mange hunderacer at vælge imellem, hvorfor det kan være sundt at gøre sig nogle grundige overvejelser forinden. Uanset hvilken løsning eller hunderace du vælger, vil du opleve at det vil kræve tid og energi, for at træne og opdrage hunden. Det gælder både, hvis du vælger en hund fra en opdrætter eller fra et internat. En hund kender ikke de regler og rammer, som du ønsker for husstanden, hvorfor det vil tage tid at få det lært. 

Fordele ved at vælge en hund fra et hundeinternat

Først og fremmest giver du hunden en ny chance, når du vælger at anskaffe den fra et hundeinternat. Det kan meget vel være en voksen hund, som har fået træning og dermed kender de fleste kommandoer. Her vil opgaven primært være at få den til at føle sig tryg og tilpas i det nye hjem og hos den nye familie. Derudover vil det være naturligt at lære den at kende og omvendt, så alle parter for den bedste oplevelse med det nyeste medlem af familien.

Hvordan adopterer du en hund fra et hundeinternat?

Når du skal vælge en hund fra et hundeinternat, kan det være en fordel at undersøge, hvilke hundeinternater, der ligger lokalt tæt på din husstand. Her kan du læse om de forskellige hunde og hvad tidligere familie og kunder siger til oplevelsen af det enkelte hundeinternat. 

Når du har fundet et hundeinternat, som du gerne vil besøge. Er det vigtigt at sætte god tid af til at besøge hundeinternatet, så du har god mulighed for at fornemme de forskellige hunde. 

Læs mere om hvordan du anskaffer en hund fra et hundeinternat her hos altomdyr.dk/fordele-og-ulemper-ved-at-koebe-dit-kaeledyr-paa-hundeinternat/