kursuslokaler og konferencecenter

Hvilke typer af konferencer og kurser kan man holde i de lokaler og centre?

Hvilke typer af konferencer og kurser kan man holde i de lokaler og centre?

editorial

Det er meget smart, at man har opdelt det som kursuslokaler og konferencecentre, så man ved, hvad man skal bestille, når der skal afholdes den ene af to ting.

Det ville jo være lidt uheldigt, hvis man skal bruge et konferencecenter i Sønderborg, og så ender man med at leje nogle kursuslokaler i samme by!

Men kurser og konferencer kan jo være mange forskellige ting, så måske var det ikke det værste, der kunne ske, hvis man var kommet til at leje det ene fremfor det andet.

Man forbinder jo kurser med noget som fra et skolelokale, hvor eleverne sidder ved borde og tager noter til noget, der foregår ved en tavle, mens en konference er der, hvor der er en masse mennesker, der går rundt og snakker sammen og måske ser på noget udstillet eller fremvist.

Men hvis nu der er tale om en lille konference, så kan det måske gå an med et kursuslokale, hvis det er stort nok. Så skal man bare flytte møblerne derinde.

Man kan holde kurser i et konferencecenter og omvendt

En konference kan jo også være mere afslappet, hvor man ikke er så mange deltagere, og man hovedsageligt befinder sig ved nogle “stationer”, som folket er plantet ved, og så er der noget udskiftning nogle gange af disse folk.

På samme måde kan et kursus jo have så mange deltagere, at man måske ikke kan nøjes med et lille kursuslokale, da man så skal bruge et helt konferencecenter til at have plads til alle deltagerne.

Man gider nemlig ikke tage det over flere omgange i turnusordninger med deltagerne, så man gør det over en køre, hvor man får proppet alle sammen ind på en omgang, og så må kursuslederen måske bruge en mikrofon, så alle kan høre vedkommende.

På den måde er man smart og økonomisk.