vognmand

Hvordan kan min lokale vognmand hjælpe mig?

Hvordan kan min lokale vognmand hjælpe mig?

En vognmands ydelser begrænser sig ikke til sikker transport og fragt af diverse former for gods. Nu om stunder er de fleste vognmænd leveringsdygtige i en lang række andre services. Mange vognmænd fungerer samtidig som under leverandører og entreprenører i forbindelse med bygge og anlægs projekter og kan således tilbyde eksempelvis kran arbejde, levering af bygge materialer, eller andre tungere opgaver som relaterer sig til bygge og anlægs branchen.

Der ud over er der en del vognmænd som specialiserer sig inden for særlige opgave typer, for eksempel håndtering og fragt af sværgods eller transport af vanskeligt håndterbare emner.

Et eksempel på sidst nævnte kan være transport af både. Til denne opgave kræves særligt udstyr og et vist professionelt og rutineret håndelag. Ellers risikerer du at der kommer skader på dit dyrebare eje. Og skulle du således stå for at skulle have flyttet din båd er det en god idé at kontakte en vognmandsforretning med særligt speciale inden for netop denne disciplin.

Få hjælp til flytning af båd på Als

Ligger din båd i en af de skønne havne eller marinaer på Als eller i Sønderjylland kan du med fordel kontakte FA. A. Keldorf Vognmandsforretning når båden skal land eller søsættes. Hos FA. A. Keldorf Vognmandsforretning kan du få professionel hjælp til sikker håndtering af din båd.

FA. A. Keldorf Vognmandsforretning råder over det rette udstyr samt kvalificeret mandskab som har mange års erfaring inden for flytning af både. Med FA. A. Keldorf Vognmandsforretning til hjælp kan du være helt sikker på at din både håndteres med omhu og forsigtighed. Og skulle du være i bekneb for opbevarings plads til din båd kan FA. A. Keldorf Vognmandsforretning tilbyde opbevaring af båden på videoovervåget og aflåst opbevarings lager.

Hvis du ønsker et tilbud på flytning af båd ved FA. A. Keldorf Vognmandsforretning kan du kontakte vognmanden direkte via hjemmesiden http://www.keldorftransport.dk/.