Ejendomsadministration

Hvorfor bør du få hjælp til ejendomsadministration

Hvorfor bør du få hjælp til ejendomsadministration

Er du på jagt efter en pålidelig og kompetent ejendomsadministration, som kan aflaste din hverdag med de tunge og administrative opgaver, som typisk følger med, når du har en større ejendom eller har ansvaret for en ejerforening. Så er du kommet til det helt rette sted. Vi har netop taget os lidt spalteplads til at kunne belyse, hvilke fordele der er ved at hyre en professionel ejendomsadministration til at varetager driften og de tunge opgaver der hører med dertil. Det vil både aflaste din og din bestyrelses tid, så I har mulighed for at fokusere på andre vigtige opgaver samt være med til at tage de vigtige og økonomiske beslutninger for foreningen. 

Hvorfor bør du hyre en ejendomsadministration?

Der er flere gode grunde til at vælge en ejendomsadministration til at varetage driften samt det økonomiske overblik i ejerforeningen eller andelsboligforeningen. Det er noget de fleste investorer gør sig i, da det frigiver tid i bestyrelsen til at have det fulde overblik og bruge tiden effektivt, når de samles til generelforsamlingerne. En kompetent og pålidelig ejendomsadministration, hjælper med at varetage opkrævninger af boligafgifter, betalinger af regninger, løbende bogføring og bankafstemning, så budgetter og regnskab let kan overdrages til en revisor. Det betyder også, at ejendomsadministrationen kan bidrage med et overblik og sunde tiltag til, hvordan foreningen kan bevare en sund økonomi. Her er det naturligvis op til bestyrelsen og vurdere, hvilken retning I ønsker at gå. 

Hvem kan varetage ejendomsadministrationen?

Der er oftest flere udbydere af ejendomsadminstration i de større byer, hvorfor det kan være svært at vurdere, hvilken der vil være bedst for netop din andelboligforening eller ejerforening. Her er det en fordel at vurdere din beslutning ud fra de kundeanmeldelser der måtte være om de enkelte ejendomsadministrationer. Vi har dog gjort os lidt research for dig, som er på jagt efter en kompetent ejendomsadministration i København. Her kan vi anbefale at du tager kontakt til https://www.bricksandblocks.dk/.