espressomaskine test

Ingen god kaffe uden en forudgående espressomaskine test!

Ingen god kaffe uden en forudgående espressomaskine test!

editorial

Det bliver oftest en dårlig dag, hvis man ikke får sit sædvanlige skud kaffe. Er der ikke kaffe til frokostpausen, så bliver man lidt irritabel resten af dagen. Når tiden kommer til aftenkaffen, skal den være god, ellers ødelægges dagen på falderebet.

Og den sidste kaffe må gerne være en espresso, som man har ventet på at brygge selv, da man fra morgenstunden måtte nøjes med en kaffe på farten fra en tankstation, mens man kender kaffetypen fra industrimaskinen i ens kantine = den er ikke god!

Så lige med den her espresso tager man sig god tid til at få den på plads; det udvalgt tidspunkt for aftenen for den her lille kop kaffe.

Man har glædet sig hele dagen til det her tidspunkt, hvorfor man da også glæder sig til at se dråberne dale ud af den her maskine, man har hjemkøbt specifikt til formålet at lave espresso.

Og den er nøje udvalgt.

En espressomaskine test førte til det endelige valg

Man havde nemlig klog af skade læst på en espressomaskine test fra et sted, som man havde tiltro til, for da man havde købt den sidste, købte man den ud fra ens bedste overbevisning og sælgerens gode salgstale.

Men den startede med at lave dårlig espresso, og senere gik den da også i stykker.

Så nu tog man sig bedre tid til at vælge den maskine, for den espresso er bare vigtig for en, så den skal laves med omhu af en god maskine, så man kan nyde kaffen bagefter.

Derfor satte man sig grundigt ind at læse den artikel igennem og fulgte med i, om er kom nyt til artiklen eller ny test af espressomaskiner fra samme hjemmeside.

Hvis de lavede en ny test med en ny vinder, kunne man godt finde på at skifte ens maskine ud (igen)!