parterapi hellerup

Investér i parforholdet med parterapi

Investér i parforholdet med parterapi

editorial

Er dit parforhold ikke, hvad det har været? Så kan det være, du oplever, hvordan skænderierne og konflikterne fylder mere og mere mellem dig og din partner. Dette kan naturligvis være utrolig frustrerende, da I måske sidder fast i et dårligt mønster, I ikke kan komme ud af. Heldigvis er der god hjælp at hente, hvis I er indstillet på at arbejde og investere i jeres forhold. 

En af de måder, dig og din partner kan få hjælp på, er gennem parterapi. 

Derfor kan parterapi være en god investering 

Det særlige ved parterapi er, at I har mulighed for at sidde med en professionel, som har ekstra erfaring med de konflikter og udfordringer, der kan opstå mellem kærester, ægtefæller m.m. Du kan derfor være helt tryg omkring at starte op i et forløb, da vedkommende har lige de redskaber, du kunne ønske dig for, at I kan komme videre i jeres situation. 

Når I vælger at bringe en tredjepart ind i jeres samtale, får I en neutral midterperson, som kan hjælpe jer ind til kernen af det, der giver jer udfordringer. Dette kan nemlig i sig selv være vigtigt at få afgrænset.

Derudover kan det være rigtig værdifuldt med en person, som hjælper jer med nye redskaber, som I kan tage i brug, når I ikke er i terapien. Det hårde arbejde ligger nemlig mindst lige så meget, når I træder ud af terapilokalet. 

Find hjælp til parterapi i dit lokalområde

Hvis du tænker, at parterapi kunne være noget for dig og din partner, så begynd gerne at søge blandt dem, der holder til i din by. På den måde kan det også blive nemmere at komme til og fra terapien. Her kan du også læse mere på personens hjemmeside omkring, hvordan der arbejdes i terapien, eksempler på emner der kan tages op, og personens erfaring med netop parterapi: https://camillaw.dk/parterapi-nar-kaerligheden-forsvinder/.