snedker

Køb et plankebord til stuen hos en snedker

Køb et plankebord til stuen hos en snedker

advertorial

Skal det gamle spisebord eller arbejdsbord udskiftes? Så bør du overveje at anskaffe et lækkert plankebord.

Hvorfor skal jeg købe et plankebord?

Der er mange gode grunde til at vælge et plankebord når familien skal have et nyt spisebord. Et plankebord er behageligt at sidde ved, og giver stuen eller køkken alrummet et rustikt præg.

I modsætning til et glasbord vil der ved et plankebord ikke være larm fra bestik og glas. Et plankebord i ægte træ er meget kønnere end et bord i plastik eller melamin laminat. Og så kan et plankebord holde til lidt af hvert uden at det går ud over det kønne og naturlige look.

Plankeborde – slidstærke og holdbare

Et plankebord i god og solid kvalitet vil faktisk blot bære dagligdags slitage som patina. De fleste moderne plankeborde som er fremstillet af professionelle møbel snedkere vil være behandlet på en måde som forhindrer dannelse af skjolder og som samtidig i høj grad beskytter mod ridser og skrammer i bordpladens overflade.

Du får således et lækkert bord som familien kan have glæde af i mange år. Og et plankebord i høj kvalitet behøver faktisk ikke engang at koste spidsen af en jetjager.

Hvor kan jeg købe et billigt plankebord?

Hos snedker virksomheden Hipstory Copenhagen kan du købe håndlavede plankeborde i top kvalitet til aldeles rimelige priser.

Hipstory Copenhagen har specialiseret sig inden for fremstilling af plankebord i lækre fyrretræs planker, behandlet med voks som giver en varm farve og samtidig beskytter træværket. Når du køber et plankebord fra Hipstory Copenhagen er du garanteret et spisebord, sofabord eller arbejdsbord som kan holde til daglig brug og som passer ind i et hvert designer hjem.

Du kan læse meget mere om Hipstory Copenhagen, og se det store udvalg af fyrretræs plankeborde i den online shop på hjemmesiden hipstory.dk