Mode

Køb farverige smykker, med god samvittighed

Køb farverige smykker, med god samvittighed

editorial

Skil dig ud fra mængden med farvestrålende smykker, der tilmed er bæredygtige 

Bæredygtighed er vigtigere end nogensinde før. Dette gælder også i smykkeindustrien, hvor der i det seneste par år har været stor opmærksomhed på at genanvende, frem for at springe flere ton bjerg, for at finde guldet til en enkelt fingerring. Mads Z er en af de danske smykkebrands, som udelukkende producerer deres smykkedesigns, af 100% genanvendt sølv og guld. Deres æstetiske univers er i sammenhæng med deres filosofi af genanvendte materialer, et stort mekka af både fine, simple smykker – men også med smykker, som har farverige sten og et spændende udtryk! 

image

Miljøvenlig og moderigtig stil 

For nogle handler personlig stil om at finde en måde hvorpå, de kan afspejle deres indre, med tøj og smykker i deres ydre. Dog kan det være en udfordring i dag, når man gerne vil leve grønnere, og tage fornuftige, miljøvenlige valg, når man shopper tøj, sko, tasker eller smykker ind til sin garderobe. 

Sådan skaber du en farverig garderobe, som holder forevigt 

Først og fremmest skal du holde øje med, at du køber klassiske styles, hvad end det gælder tøj, tasker, sko eller smykker. På denne måde sikrer du dig, at du ikke blot køber noget, fordi det er trenden i dette øjeblik, og går ud af mode om nogle måneder. Hvis du køber klassiske items, i god kvalitet – og som du elsker, kan de blive i din garderobe for evigt. Mange modeguruer har fejlagtigt sagt, at man ikke kan blande god, klassisk stil med farver. Nyere, nordiske modetendenser har dog påvist, at man sagtens kan blande fornuftige, elegante outfits med spændende farver. Det hele handler om balance, udtryk og snit, for sidder kjolen godt eller er smykket tidsløst – så kan du, også selvom den måske har en lyserød sten, bruge den igen og igen