overvågningskamera

Køb overvågningskamera og tilbehør online

Køb overvågningskamera og tilbehør online

editorial

Det er aldrig sjovt at være udsat for indbrud i éns private hjem. Har man én gang været udsat for indbrud i boligen, ved man, hvor mange følelser der er involveret i dette.

Uanset om der er blevet stjålet genstande af værdi vil man føle at éns private sfære er blevet invaderet. Man kan komme til at føle sig ekstremt utryg i boligen efterfølgende – og dette gælder både store og små.

Det er desværre ikke unormalt at familier må fraflytte deres egen bolig fordi de ikke længere føler sig trygge og sikre. Dette er selvfølgelig utroligt beklageligt – og derfor bør du gøre hvad du kan for at beskytte dit hjem imod ubudne gæster.

Lad boligen overvåge med et overvågningskamera

Du kan selv gøre rigtig meget for at dæmme op for indbrudsforsøg. Det er selvfølgelig oplagt at skifte samtlige låse i boligen ud så hurtigt som muligt, og samtidig sørge for at alle potentielle indgange til boligen er sikret med et effektivt og moderne låse system. Der ud over kan du investere i et godkendt alarm system, eventuelt tilknyttet en vægter service. Og endelig kan du med et overvågningskamera yderligere sikre din bolig.

Med synligt opsatte kameraer uden for boligen samt behørig mærkning kan du gøre potentielle tyveknægte opmærksomme på at de risikerer at havne på ”skjult kamera” hvis de ikke opgiver deres forehavende. Denne skræmme taktik viser sig som oftest at være yderst effektiv, og bifaldes derfor af mange forsikrings selskaber.

Samtidig vil du med dokumentation fra dit overvågningskamera stå stærkt i tilfælde af at indbrudstyvene alligevel beslutter sig for at gennemføre indbruddet – såvel over for politiet som forsikringen. Og så har du samtidig trygheden af altid at kunne tjekke din bolig real time via den medfølgende app.

Du kan finde et stort udvalg af udstyr til videoovervågning på https://www.dkkamera.dk/.