ridecenter

Kom godt i gang med at ride i professionelt regi

Kom godt i gang med at ride i professionelt regi

Hvis du aldrig har redet før, og du gerne vil i gang med det, eller du tidligere har redet, men det er et stykke tid siden, er det en god ide for dig, at du starter op igen i professionelt regi. I begge tilfælde har du nemlig brug for noget undervisning i, hvordan du kommer i gang igen. 

Har du redet i lang, kan det stadig være en god ide for dig at komme i et professionelt miljø. Der kan de hjælpe dig med at forbedre din rideteknik, så du bliver ved med at forbedre dig. 

Bor du i nærheden af Hundested, er det en god ide for dig, at du ser nærmere på slettebjerggaardridecenter.dk. Der har du mange muligheder for at komme ud at ride. Du kan for eksempel få en part på en af deres heste. Det betyder, at du passer den en, to eller tre dage om ugen og har mulighed for at ride på den de dage, hvor du passer den. Derudover kan du få undervisning på ridecentret. Læs mere om det her

Hvis du ikke bor i nærheden af Hundested, har du dog stadig mulighed for at komme ud at ride på Slettebjerggaard Ridecenter. De afholder nemlig også sommerlejre, hvor børn og unge mellem 7 og 15 år kan komme ud at ride i en uge. 

Når du har redet hver dag i en uge, vil du virkelig komme til at forbedre din måde at ride på. Derfor er det en god ide for dig at tage på en ridelejr, hvis der er en uge af sommerferien, hvor du ikke ved, hvad du skal bruge den på. Der er omkring 15 deltagere på hvert hold. Dermed bliver du ikke bare bedre til at ride, når du deltager på en ridelejr, du får også nye venner. Dermed bliver det bare endnu sjovere for dig at ride.