hudpleje mænd

Mænd har brug for hudcreme

Mænd har brug for hudcreme

editorial

Det er ikke noget mysterie: mænd kan lide at ting ikke bliver for kompliceret. De fleste mænd bruger en 2-i-1 shampoo-balsam, og nogle gange endda også til kroppen! Men når mænd bliver ældre, indser de fleste, at de har brug for flere daglige produkter for at holde deres hud sund og føle sig godt tilpas – akkurat ligesom kvinder.

Rigtige mænd bruger hudcreme

For det første: Brug af en ansigtsfugtighedscreme behøver ikke tage noget væk fra din maskulinitet. Der er masser af fugtighedscreme på markedet, som kan hjælpe din hud uden parfume. Faktisk kan hudpleje til mænd med den rigtige fugtighedscreme gøre din hud mere behagelig, glattere og sundere.

En god fugtighedscreme hjælper med at bevare den fugt, der allerede er i din hud. Det hjælper også med at genopbygge den fugt, du taber dagligt, hvad enten det er fra brusebad og vask af din krop eller fra kold vinterluft. Ingen kan lide rynker, og regelmæssig hudpleje til mænd med en god fugtighedscreme kan bidrage til at mindske rynkerne.

Mænd skal bruge fugtighedscreme af samme grund som kvinder gør. Men derudover barberer mænd sig, og barbering er en form for peeling. Fugtgivende efter eksfoliering kan hjælpe med at berolige huden efter barbering, samt hjælpe med at genoprette en beskyttende barriere.

Fugtighedscreme til mænd

Mænd og kvinder kan for det meste bruge de samme fugtighedscremer, men mænd har tendens til at have grovere hudtyper end kvinder, så det er bedst at finde en serie rettet mod hudpleje til mænd.

Generelt har manden normal til fedtet hud, og som følge heraf har vandbaserede, oliefrie fugtighedscreme tendens til at være bedst for mænd.

Tager man skridtet videre og for at holde tingene simple, bør mænd (og kvinder) overveje at investere i en kombination af fugtighedscreme-solcreme. Så invester i en fantastisk, oliefri fugtighedscreme, der også hjælper med at beskytte mod solens skadelige stråler.