Revisor

Mangler du en revisor i Viborg?

Mangler du en revisor i Viborg?

På udkig efter en revisor?

Så får du her tre gode råd, som du bør følge, når du er på jagt efter den helt rette revisor til dit firma. Der nemlig nogle ting, som du bør være opmærksom på, når du vælger og fra og til i din søgning. 

Først og fremmest er det vigtigt at sige, at det generelt er en rigtig god idé at have en revisor, da det er den person, der holder øje med, at hele din økonomi spiller som den skal. 

Der er dog nogle, som ser det som en udfordring og en økonomisk byrde, når du ansætter en revisor. Især fordi du først ser revisoren en gang om året, og for det andet, fordi det nogen gange kan være svært at mærke, hvad det egentlig er de kan. 

Men når det er sagt, er det dem, der sørger for du betaler den rette skat, det er dem, der sørger for, at alting er som det skal være, og så er det også dem, der kan gå alle dine tal igennem, og se hvordan du kan optimere din forretning og måske ligge en ny forretnings strategi. 

2 guidelines at gå efter 

1. guideline: Revisorfirmaets størrelse

Undersøg om det er en god idé at tage det aller største revisor firma, du kan få fingre i. Måske har de en masse større kunder at se til, hvor du måske nogengange – ubevist – vil blive nedprioriteret i fokus. Dog hvis du er en større forretning, kan det være en god idé at tage et større revisor firma, der har erfaring med store virksomheder, som dig. 

2. guideline: Anbefalinger

Anbefalinger er vejen frem. Forhør dig ude i forretnings samfundet, hvad andre har givet for deres revisor, hvad de har prioriteret, hvad de har været tilfredse med og omvendt. Anbefalinger er troværdig og en tredjeparts vurdering kan være guld værd.