Makita græstrimmer

med en græstrimmer når du ud i alle kroge

med en græstrimmer når du ud i alle kroge

advertorial

Med en Makita græstrimmer når du ud i alle kroge af plænen, når du slår græs.

Det kan være irriterende som haveejer, at skulle se græsset stå højt i kroge og hjørne af plænen, hvor det ikke er til at komme ind med plæneklipperen fordi den er for stor og klodset. Man kan vælge at klippe det manuelt med en god saks, men det er en irriterende og slidsom opgave at kravle rundt og slå græs med en saks på den måde.

En læsning på problemet med at nå de ellers utilgængelige dele af plænen kan være en græstrimmer. En græstrimmer er en lille udgave af en buskrydder. Græstrimmeren er lettere at bære og simplere og mindre kraftfuld en storebroren. En græstrimmer kan ikke klare nær så kraftige vækster. Den er kun beregnet til græs. Kraftigt ukrudt, buskads og buske må du have fat i buskrydderen for at klare. Græstrimmerens force er dens evne til at komme ind i hjørner og krige af en plæne for at fjerne det græs som plæneklipperen er for stor til at komme frem til.

Makita græstrimmer

Makita er en af de store producenter af græstrimmere

Den japanske producent af elværktøj Makita har også græstrimmere som en del af deres udvalg. Der er mange både professionelle håndværkere og hobby- og havefolk der er glade for Makitas produkter. En af de smarte ting ved produkterne fra dette firma er, at de stort set alle kører på samme type batteri. Du kan derfor nøjes med at have et enkelt batteri som du bruger til både skruemaskine, hækkeklipper, græstrimmer og så videre, hvis de aller er af mørket Makita.

Ved at benytte samme batteri til alle dine elektriske redskaber kan du spare dig for at købe batteri med til hver enkelt af dem. Sådanne batterier er trods alt ikke helt gratis, så det kan godt være en fordel.