Plastikkirurgi - næseoperation og ansigtsløftning

Næseoperation og ansigtsløftning - en populær plastikkirurgisk kombination

Næseoperation og ansigtsløftning - en populær plastikkirurgisk kombination

editorial

Har huden i dit ansigt mistet noget af sin ungdommelige fylde og spændstighed i løbet af årene? Dette er et ganske normalt fænomen. Aldring af huden opstår når vi i årenes løb bliver udsat for sol lys og andre miljømæssige påvirkninger, for eksempel partikel forurening i luften.

Stress påvirker også hudens struktur, lige som vore hormoner har indflydelse på såvel hudens sundhed som dens udseende og udstråling. Og så bliver kroppen med alderen desværre dårligere til at producere kollagen, som er en vigtig faktor når det handler om volumen og elasticitet i huden.

Det er ikke alle som ældes med ynde. Knoglestruktur og genetisk disposition har meget at sige i forhold til hvorledes rynker og slap hud udvikles i ansigtet når vi bliver ældre. Nogle heldige mennesker bærer deres rynker rigtig flot – og så er der andre som ser deres ungdommelige træk udviskes og erstattes med bekymringsrynker, kragetæer, hængende kinder, dobbelthage og de karakteristiske furer mellem næse og mund.

Kom alderstegnene til livs med et ansigtsløft

Er du ikke tilfreds med måden hvorpå dit ansigt ældes er der heldigvis mulighed for at udligne nogle af alderstegnene ved hjælp af kirurgi. Et ansigtsløft behøver hverken at se kunstigt eller overgjort ud for at gøre en forskel for dit ansigt og din ydre fremtoning. Nu om stunder kan du få lavet et ansigtsløft så diskret at ingen vil gætte at du har været under kniven – og samtidig vil alle lægge mærke til hvor meget yngre og friskere du ser ud.

Styrk effekten af dit ansigtsløft med en næseoperation

Mange vælger samtidig at få foretaget en næseoperation, så næsen kan matche det nye ungdommelige udseende. Hos AGATA Privathospital vil du kunne få rådgivning og vejledning omkring valg af procedure. Du kan læse mere om såvel ansigtsløft som næseoperation på AGATA Privathospitals hjemmeside https://www.agata-privathospital.dk/