gulvafslibning på Fyn

Nyd dine nye gyldne trægulve efter en gulvafslibning

Nyd dine nye gyldne trægulve efter en gulvafslibning

editorial

Er du så heldig, at du har en bolig med trægulve, skal du være opmærksom på at de med års mellemrum skal have afslebet dine gulve, hvis de forsat skal se smukke og gyldne ud. Det skyldes, at træ selv om det er lavet til gulv, stadig er levende og over tid vil det blive gråt og trist, at se på og så skal det have en ny afslibning for forsat at se smukke, gyldne og nyafslbne ud.

Du kan blandt andet spørge gulvkanonen om en pris på en afslibning. Som udgangspunkt er det nemmere at afslibe gulvene i forbindelse med en flytning. Det skyldes at det er nemmere at afslibe gulve i en tom bolig, end i en bolig, der allerede er beboet.

gulvafslibning på Fyn

Gør det selv projekt

Mange overvejer selv at afslibe gulvene, hvilke også sagtens er muligt. Men i princippet er der ikke mange penge at spare, ved selv at afslibe gulvene. Det skyldes at det blandt andet vil koste dig mere tid og sandpapir selv at afslibe. Så når du sammenligner og her skal du også tage din tid med ind i regningen, er der ikke det store du vil spare. Her er det også vigtigt at huske at du som amatør næppe kan få samme flotte resultat som professionelle.

Vælger du stadig selv at afslibe gulvene, er det en god ide at starte med en god forberedelse. Ved en god forberedelse er der mange penge at spare. Vask gulvene godt, så de er rene og pæne, ellers vil snavset blive slebet ned i gulvene. Slå løse søm ned, så de ikke vil ødelægge det dyre sandpapir. Fjern og sæt ledninger op, så du ikke skal stoppe maskinen i tid og utide. Årsagen til dette er, at du betaler for afslibningsmaskinen, i samme øjeblik du forlader butikken.