billån

Optag et billån og få råd til en ny bil

Optag et billån og få råd til en ny bil

Der er rigtig mange grunde til at finansiere køb af bil ved hjælp af et bil lån. Hvis du ikke selv har finanserne til at købe en bil af nyere dato, er et fordelagtigt bil lån en oplagt mulighed for dig. Du kan finansiere din bil over det antal år, du ønsker -og samtidig slippe for at skulle trille rundt i en gammel, brugt spand, som skal på værksted hvert andet øjeblik.

De nyere biler er nemlig langt mere driftssikre og stabile end ældre biler. Og da de samtidig har en højere energi effektivitet – det vil sige, mere effektiv udnyttelse af den tilførte benzin eller diesel – vil du hurtigt kunne mærke på budgettet, at du er skiftet til en ny bil. Den gode brændstof økonomi giver dig samtidig store årlige besparelser på den konto, der handler om afgifter – de grønne afgifter falder, og det samme gør din parkerings licens, såfremt du er bosat i en af de større byer.

Hvad er et bil lån?

Det kan, med andre ord, godt betale sig at investere i en bil uden alt for mange år og kilometer på bagsmækken. Men da de færreste har råd til at lægge et kontant beløb, som svarer til prisen på en fabriksny bil, på bordet, er der opfundet særlige bil lån, som sætter almindelige lønmodtagere i stand til at købe en ny bil.

Et bil lån er et særligt lån, som giver låneudbyderen pant i den nye bil. Bilen fungerer således som sikkerhed i forbindelse med optagelse af lånet. Derfor udbydes bil lån typisk også til en mere fordelagtig rente end et almindelige forbrugslån.

Find dit lån til bilkøb online

Hvis du søger et hurtigt bil lån uden udbetaling, kan du ansøge om et sådant online hos Ikano Bank – læs mere, og beregn størrelsen på dit bil lån, på ikanobank.dk