parkeringskontrol Aarhus

Parkeringskontrol i Aarhus ved professionelle parkeringsvagter

Parkeringskontrol i Aarhus ved professionelle parkeringsvagter

editorial

Når de private parkeringspladser tilhørende en ejendom ikke er spærret af, vil disse højst sandsynligt blive brugt af udefra kommende bilister. Dette kan der være mange grunde til.

For eksempel ses der ofte en knaphed på ledige og gratis parkeringspladser i byerne. Her vil det være meget begrænset, hvor man overhovedet må parkere. Samtidig er der mange kommuner, som indfører betalingszoner i de mere trafikerede byer.

Det betyder, at det ofte er utroligt dyrt at parkere på offentlig gade og vej. Og så er der ikke noget at sige til, at de private parkeringpladser bliver benyttet af bilister, som intet har at gøre på matriklen – til stor gene for de beboere eller medarbejdere i ejendommen som rent faktisk har krav på de pågældende parkeringspladser.

Hvordan dæmmer jeg op for uvedkommende eller hensynsløs parkering?

Hvis du ønsker at slippe af med de irriterende parkeringssyndere, bør du alliere dig med et professionelt parkeringsselskab. Når du lader et parkeringsselskab forestå drift og administration af dine parkeringspladser, vil du opleve en nedgang i uvedkommende parkering.

Med den rette parkeringsløsning vil du nemlig både få parkeringsopsyn og parkeringskontrol samt passende synlig skiltning. Når der er opsat skilte på dine parkeringspladser, vil det signalere til potentielle parkeringssyndere, at der er tale om private parkeringspladser – og at de kan risikere at ende med en parkeringsbøde, hvis de smider bilen her.

Hvor kan jeg få hjælp til parkeringskontrol i Aarhus?

Hvis din ejendom har sin beliggenhed i det jyske, nærmere betegnet Aarhus, kan du med fordel vælge at lade UnoPark foretage parkeringskontrol og parkeringsopsyn på dine parkeringspladser. Hos UnoPark finder du udelukkende dygtige og veluddannede parkeringsvagter, som har beføjelser til at udstede bødeforlæg og derudover er trænet til såvel at udføre parkeringskontrol som til at håndtere eventuelle uoverensstemmelser. Du kan læse mere om UnoPark på UnoPark.dk og booke en uforpligtende snak.