fadølsanlæg

Pas på forbruget ved et fadølsanlæg

Pas på forbruget ved et fadølsanlæg

editorial

Man kan benytte sig af Torstein Drikkevareservice, når det drejer sig om blandt andet fadølsanlæg, og det er altid et godt sted at vælge den løsning fra.

Det kan så være til erhverv, hvor man skal have sat nogle fadølsanlæg op eller bare et enkelt, som man så kan servere denne samme fadøl fra eller udskifte typen med tiden.

Dog kan man også sagtens købe sådan et anlæg til private sammenhænge, og det kan være alt fra hjemmebaren til, at man gerne vil sætte et op til vejfesten.

Så laver man måske en lovlig form for udskænkning, hvor folk skal betale for at købe deres fadøl, specielt hvis der er åbent for, at alle mennesker kan kigge forbi.

Den pris kan være sat så lavt, at det mere er et symbolsk beløb, at det går til en lokal pengekasse, eller man bare lige skal have det til at løbe rundt, så det går i nul.

Eller også er øllet gratis!

fadølsanlæg

Man skal ikke overdrive sit forbrug fra et fadølsanlæg!

For måske har folk betalt for at komme ind til ens lille event, eller også regner man med, at folk bruger penge et andet sted, der er i forlængelse af dette fadølsanlæg, fordi folk har en tendens til at have pengepungen siddende mere løst, når de først har fået lidt alkohol i kroppen.

Men måske er det hele bare gratis, da man har betalt til det løbende, eller det simpelthen er en gave til folket.

Det kan være farligt, hvis man er i venners lag eller bare kender naboerne, for så kan man komme til at slynge den ene øl ind efter den næste allerede tidligt på døgnet, og man har ikke længere hjem, end man kan gå.

Det er bestemt hyggeligt, men man skal huske, at sådan et indtag skal gøres med mådehold, for ellers er det skadeligt for din krop.