vvs

Renoveringshjælp hos dit lokale VVS firma

Renoveringshjælp hos dit lokale VVS firma

editorial

Har du netop købt nyt hus til dig og din familie? Så glæder I jer sikkert til at flytte ind. Og I ønsker sikkert at huset er 100% klar til indflytning inden I rykker al jeres bohave ind i stuer og værelser.

Få hjælp til renovering hos dit lokale VVS firma

Skal boligen renoveres inden familien flytter ind – og skal badeværelse og køkken i den forbindelse moderniseres? Så kommer du nok ikke uden om at skulle ændre på de faste VVS installationer – i hvert fald ikke hvis renoveringen skal omfatte andet og mere end blot nye kakler på væggene eller møbler i badeværelset.

Derfor skal du have fat på en dygtig autoriseret VVS mand som kan hjælpe dig med at planlægge og implementere de nye installationer. Det er nemlig strengt forbudt for dig som lægmand at rode med andet end hvad du selv kan skrue løs og tage med dig ud af bygningen, for eksempel brusehovedet eller vandhanen.

Skal der flyttes et afløb, for eksempel i forbindelse med ombygning af badeværelset, eller omlægges en gas ledning i køkkenet, skal der en autoriseret VVS installatør på banen. På den måde kan du være sikker på ikke at afstedkomme alvorlige og uoprettelige skader på såvel bygningen som på de mennesker som bor i den.

Med hjælp fra din lokale VVS’er er du garanteret holdbare og fremtids sikre installationer. Du bør vælge at overlade opgaven til et VVS firma som har beliggenhed tæt på din bopæl, for så har du fordelen af at have en lokal VVS mand som kender dine installationer, skulle der opstå problemer med disse. Og er familiens nye hus placeret på Amager kan du med stor fordel vælge Claus A. Axmark VVS.

Claus A. Axmark VVS har igennem mange år forestået rør arbejdet hos amagerkanere i Tårnby, Dragør, Sundby og Kastrup. Læs mere om VVS på Amager på caavvs.dk.