sexchat

Respekter grænser i en sexchat

Respekter grænser i en sexchat

editorial

Sådan en sexchat kan være noget af det mest forløsende i ens liv, hvor man får lov til at fortælle om ens indre lyster, som man dårligt sætter ord på til dagligt – og måske opdager man endda nye sider af sig selv på den måde.

Det kan gøre, at man åbner sig mere, når man tør tale direkte ud af posen, selvom det er blottende at gøre, og man håber på at blive accepteret med den slags.

Der er næsten heller ikke noget bedre, end hvis man møder ligesindede online, hvor man kan dele den slags med, som der forstår en.

Det kan jo være lidt for meget af det gode at mødes fysisk første gang bare for at finde ud af, at man ingen erotisk kemi har, eller man misforstår hinanden.

Så på samme måde, som man håber på at blive accepteret af andre, så skal man også respektere andres grænser.

Træd ikke over folks grænser i en sexchat

Man kan selvfølgelig blive vild i varmen og lade sig rive med, og det er da forståeligt, men hvis den anden eller de andre giver udtryk for, at de ikke vil være med mere, ikke deler ens interesse eller slet og ret føler, man overtræder deres grænser, så skal man træde tilbage og acceptere dette.

Det kan være et hårdt stød for en, fordi man kan føle sig afvist, men samtidig oplever man også folk, der bliver egoistiske og presser på for at fortsætte en sexchat, som der tydeligt er blevet afvist, at den anden ikke vil deltage i.

Som en sikkerhedsforanstaltning så kan man på samme måde som ved fysisk samleje aftale et “sikkerhedsord”, som man så skriver, hvis man ikke lyster at deltage eller være med mere.

Om muligt kan man så bakke lidt bagud og fortsætte i et lidt langsommere tempo.